-

Gözden kaçırmayın

Uşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandıUşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı

Afyonkarahisar Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen Erasmus + Akreditasyon projesi kapsamında, Hırvatistan'ın Brac adasında düzenlenen "Uluslararası Aşçılık Yarışmaları'nda" büyük bir başarı elde etti. Yarışmada, okulumuz 3 Altın, 6 Gümüş ve 7 Bronz madalya kazandı.

Ayrıca, 22 farklı ülkeden ekiplerin yarıştığı "Genç Şefler Kategorisi'nde" en iyi lise seçilerek kupa ile ödüllendirildi.

Afyonkarahisar Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde Romanya, Fethiye ve Hırvatistan'da toplam 8 Altın, 14 Gümüş ve 8 Bronz madalyaya layık görüldü.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, öğrencileri tebrik ederek, "Eğitimin her alanında elde ettikleri başarılarla bizlere haklı bir gurur yaşatan tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyor, bu güzel başarıların artarak sürmesini temenni ediyorum" dedi.

#AfyonkarahisarEmirMuratÖzdilekMeslekiVeTeknikAnadoluLisesi #Erasmus+AkreditasyonProjesi #UluslararasıAşçılıkYarışmaları #GençŞeflerKategorisi #education #success #pride