-

Gözden kaçırmayın

Adana Demirspor Kulübü, Şentürk Çalık'ı AnıyorAdana Demirspor Kulübü, Şentürk Çalık'ı Anıyor

Antalyaspor'un iftar yemeği etkinliği, Antalya'da bir otelde yapıldı. Etkinliğe, Kulüp Başkanı Sinan Boztepe ev sahipliği yaptı. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalyaspor Kulübü'nün diğer yöneticileri, futbolcuları ve teknik ekip üyeleri de etkinlikte yer aldı.

Ayrıca, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Ali Bahar gibi önemli isimler, etkinliğe katılarak kulübe desteklerini gösterdi. Başkan Boztepe, etkinliğe katılan sponsorlara teşekkürlerini iletti ve kulübün başarıları için verilen desteklerin devamını diledi. Başkan ayrıca, iş birliğinin her iki tarafın da marka değerlerini yükseltmesini umduğunu ifade etti. Otel ailesine ev sahipliği için teşekkür eden Başkan, bayram öncesinde bir araya gelen konuklara iyi dileklerini iletti.

Antalyaspor, kentin en önemli futbol kulüplerinden biri olarak faaliyetlerine devam ederken, sosyal bağlarını güçlendirmek ve destekçileriyle ilişkilerini pekiştirmek için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. #Antalyaspor #Futbol #IftarEtkinliği #SinanBoztepe #Antalya