-

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Eskişehir'de Cumhuriyet Halk Partisi'ni temsil eden belediye başkanları görevlerine resmi olarak başladı. Devir teslim törenleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Tören öncesi, bir anma etkinliği düzenlendi; parti temsilcileri ve milletvekilleri, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenk bıraktılar.

Törenin en önemli anlarından birisi, Ayşe Ünlüce'nin Yılmaz Büyükerşen'den resmi görevi devralması oldu. Bu devir teslim ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda yeni bir dönem başlamış oldu. Ayçe Ünlüce'nin yanı sıra Av. Kazım Kurt ve Dt. Ahmet Ataç da ilçe belediye başkanları olarak göreve başlangıç yaptılar.

Bu önemli günde Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ve taraftarları büyük bir coşku içinde olduklarını ve "kazandık, kazandık, kazandık!" sloganlarıyla kutlama yaptıklarını ifade ettiler. Eskişehir'in yönetiminde yeni bir sayfanın açıldığı ve yeni dönem belediye başkanlarının şehrin gelişimi için önemli projelere imza atacaklarına dair umutlarını da dile getirdiler.

#Eskişehir #CHP #belediyebaşkanı #devirteslim #görevebaşladı #ulusalbayram #MustafaKemalAtatürk #coşku #kazandık