-

Gözden kaçırmayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik EttiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik Etti

İyi Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı olarak seçimlere giren Alper Yağcı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin sonuçlarının hem şehre hem de ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Kampanya sürecinde halkın mevcut yönetimden yorulduğunu ve değişim talep ettiğini ifade eden Yağcı, seçmenin bu talebinin sandığa yansıdığını söyledi. Halkın tercihinin ekonomik ve idari adaletsizliklere tepki olarak değişim yönünde olduğunu vurgulayan Yağcı, seçmenin kendilerini tercih etmesini umut etti.

Seçim sonuçlarına saygı duyduğunu ve kabul ettiğini belirten Alper Yağcı, seçimleri kazanan Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı tebrik etti ve Afyonkarahisar için başarılar diledi. Kendisine destek veren milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, parti teşkilatları ve belediye meclis üyesi adaylarına teşekkürlerini ileten Yağcı, kampanya süresince yardımcı olan basın mensuplarına da minnettarlığını ifade etti.

#AlperYağcı #İyiParti #Afyonkarahisar #YerelSeçimler #TürkiyeGündemi #Değişimİhtiyacı