-

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Eskişehir İlçesinde yoğun bir seçim çalışmasına girişen İYİ Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İlçenin sokak sokak gezilerek yapılan çalışmalarda, İYİ Partililer, yılmadan ve umutsuzluğa kapılmadan seçim kampanyalarını yürütüyor.

Partinin iddiasına göre, Odunpazarı halkı, yapılan ziyaretler ve görüşmelerin ardından İYİ Parti'ye olan inançlarını artırmış durumda. Teşkilat üyeleri arasında hâkim olan inanç, kazanacaklarına yönelik güçlü bir iyimserlik içeriyor. Bölgedeki vatandaşların partilere gösterdiği ilgi ve güvenin, seçimlerde olumlu sonuçlar doğuracağını belirtiyorlar.

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan ve Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer yönetimleri, seçim çalışmalarında kendilerine destek veren herkese, özellikle Genel Başkan Meral Akşener ile parti yetkililerine, meclis üyesi adaylarına ve partinin cesur üyelerine teşekkürlerini sunuyor.

Teşkilat, Odunpazarı halkına daha iyi belediyeciliği tanıtma hedefiyle, seçim öncesinde bölge halkı ile temaslarını artırarak devam ettiriyor. Parti, bölge halkının desteğiyle, Odunpazarı'nda beklentilerin üzerinde bir başarı elde etmeyi hedefliyor.

#İYİParti #Eskişehir #Odunpazarı #seçim #kampanya #teşkilat #adaylar #belediyecilik #başarı