-

Gözden kaçırmayın

Vali Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerine KatıldıVali Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerine Katıldı

Sayın Valimiz, düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız, yaşadıkları sorunları, istek ve talepleri düzenlenen bu toplantılar sayesinde dile getiriyor. Devlet olarak bizler de bu sorunları çözmek için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için bütün kurumlarımız iş birliği içinde ve yoğun bir çaba sarf ediyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşlarımız da istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen halk günü toplantısında farklı konulardaki sorunlarını, taleplerini ve önerilerini yüz yüze anlatma fırsatı bulmanın memnuniyetini belirttiler.

Sayın Valimiz, vatandaşlarımızla görüşerek kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için kurum ve kuruluş müdürlerine talimatlar verdi.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'un başkanlığında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Ali Çetin ve ilgili kamu kurum müdürleri katıldı.

#EskişehirValiliği #VatandaşGörüşleri #KamuHizmetleri #HalkGünüToplantısı