-

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sarıcakaya'da düzenlenen iftar programına katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez'in iftar öncesinde Ahmet Dönmez ve diğer yerel yöneticilerle bir araya geldiği belirtiliyor. Yerel kalkınma ve gelişmenin önemini vurgulayan Bakan Dönmez, birlikte daha iyi bir gelecek oluşturma hedefinin herkes için önem taşıdığını ifade etti.

Sarıcakaya'da düzenlenen iftar programına politik, ekonomik ve sosyal katmanlardan geniş bir katılım olduğu görüldü. Bakan Dönmez'in yaptığı açıklamalarda, yerel ve ulusal düzeydeki projelerin yanı sıra bölge halkının refah düzeyini artırmaya yönelik adımlardan bahsettiği belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, yerel iletişim ve toplumsal dayanışmanın önemini vurgulayarak, Ahmet Dönmez ve diğer yerel yöneticilerle gerçekleştirdiği buluşmanın yönetim biçimlerinin şekillenmesi konusunda fikir yol haritasını ortaya koyduğunu söyledi.

Bakan Dönmez'in Sarıcakaya ziyareti kapsamındaki açıklamaları, yerel yönetimlerin çalışmalarına ışık tutmayı ve bölgesel kalkınmayı desteklemeyi amaçladığını gösteriyor. İftar programının sonunda, katılımcılar arasında toplum yararına yapılan çalışmaların ve samimi sohbetlerin artırılması gerektiği konusunda ortak bir görüş birliği sağlandığı belirtiliyor.

#EnerjiBakanı #FatihDönmez #Sarıcakaya #iftarprogramı #yerelYönetimler