-

Gözden kaçırmayın

Uşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandıUşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı

#KaymakamUluBaşkanlığındaToplantıYapıldı Yerel yönetimlerin önemli isimlerinin katılımıyla, Sultanönü Eğitim Bölgesi Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları arasında toplantı gerçekleştirildi. Kaymakamımız Ömer ULU'nun başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Emre ÇELİK, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim YELALDI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat SERTSÖZ ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Temen de toplantıya katıldılar. Toplantıda, okulların genel durumları detaylı bir şekilde değerlendirildi.

#ToplantıdaOkullarınDurumuEleAlındı Sultanönü Eğitim Bölgesi Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları, Kaymakam Ömer ULU başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya ayrıca İlçe Jandarma Komutanı Emre ÇELİK, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim YELALDI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat SERTSÖZ ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Temen de katıldılar. Toplantıda, Okulların genel durumları detaylı bir şekilde ele alındı.

#SultanönüEğitimBölgesindeToplantıYapıldı Sultanönü Eğitim Bölgesi Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları, önde gelen isimlerin katılımıyla toplantı düzenledi. Kaymakamımız Ömer ULU başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Emre ÇELİK, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim YELALDI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat SERTSÖZ ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Temen de iştirak etti. Toplantıda, okulların genel durumu hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

#OkullarınGenelDurumuDeğerlendirildi Kaymakamımız Ömer ULU başkanlığında Sultanönü Eğitim Bölgesi Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile toplantı gerçekleştirildi. İlçe Jandarma Komutanı Emre ÇELİK, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim YELALDI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat SERTSÖZ ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Temen de toplantıya katıldılar. Toplantıda, okulların genel durumu detaylı bir şekilde değerlendirildi.

#SultanönüİlkokulundaToplantıYapıldı Sultanönü Eğitim Bölgesi Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları, Sultanönü İlkokulunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Kaymakamımız Ömer ULU'nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Emre ÇELİK, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim YELALDI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat SERTSÖZ ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Temen de katılım sağladılar. Toplantıda, okulların genel durumu detaylı bir şekilde ele alındı.