-

Gözden kaçırmayın

Uşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandıUşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin düzenlenmesi için "Seçim Güvenliği Toplantısı" yapıldı. Toplantı, Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi. Seçim sürecinde kamu güvenliği, genel asayiş ve huzur ortamının sağlanmasının önemine dikkat çeken Vali Aksoy, vatandaşların özgür iradesinin etkisiz kılınmadan sandığa yansıyabilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Toplantıda seçimlerle ilgili mevzuat ve güvenlik tedbirleriyle ilgili sunumlar yapıldı.

#seçimgüvenliği #mahalli̇darelerseçimleri #huzurvegüven #tedbirler #toplantı

—————————————————————— Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında düzenlenen "Seçim Güvenliği Toplantısı"nda, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi. Vali Aksoy, mülki idare amirleri ve güvenlik güçlerinin seçim sürecinde önemli bir sorumluluk üstlendiğini vurgulayarak, vatandaşların özgür iradesini eksiksiz bir şekilde sandığa yansıtabilecekleri bir ortam sağlanması amacıyla her türlü önlemin alındığını ifade etti. Seçimler öncesi, seçim sırası ve sonrasında güvenlik tedbirlerinin alınacağı konusunda sunumlar yapıldı.

#seçimgüvenliği #mahalli̇darelerseçimleri #tedbirler #güvenlik #toplantı

—————————————————————— 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için "Seçim Güvenliği Toplantısı" düzenlendi. Vali Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, seçim sürecinde güvenliğin ve huzur ortamının sağlanmasının önemi vurgulandı. Vali Aksoy, vatandaşların özgür iradesini aksiliklere ve güvenlik zafiyetine maruz kalmadan sandığa yansıtabilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Toplantıda seçimlerle ilgili mevzuat ve güvenlik tedbirleri hakkında bilgilendirme sunumları yapıldı.

#seçimgüvenliği #mahalli̇darelerseçimleri #huzurvegüven #tedbirler #toplantı