-

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Eskişehir'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimlere hazırlık sürecinde önemli bir etkinliğe imza attı. Şehrin işlek caddelerinden birinde kurulan stantlar aracılığıyla, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkanı ile Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkan adaylarının tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

Partililer ve gönüllüler, yoğun bir katılımla stantlarda halka promosyon malzemeleri ve el ilanlarını aktif bir şekilde dağıttılar. MHP'nin Eskişehir İl Başkanlığı tarafından koordine edilen bu faaliyet, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın şehirdeki etkinliğini ve birlikteliğini vurgulama amacını taşımakta.

Yapılan açıklamaya göre, bu tür çalışmaların hedefi, seçim zaferiyle Eskişehir'in kazanması ve gelişmesine katkı sağlamak olarak ifade edildi.

#Eskişehir #MHP #yerelseçimler #Cumhurİttifakı #adaylar #tanıtım #dağıtım #seçimzaferi #katkı #bilgilendirme #toplumhizmeti #MilliyetçiHareketPartisi #şehircilik #toplumhizmeti