-

Gözden kaçırmayın

Mersin'de Yenişehir Triatlonu Türkiye Kupası'nda Deniz Kuvvetleri'nden Sporcuların Altın Madalya BaşarısıMersin'de Yenişehir Triatlonu Türkiye Kupası'nda Deniz Kuvvetleri'nden Sporcuların Altın Madalya Başarısı

Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi sakinleriyle birlikte mahallelerarası iftar buluşması düzenledi. Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da katıldığı etkinlikte, yaklaşık 5 bin kişi buluştu. Başkan Kurt, iftar programlarının vatandaşlarla doğrudan temas kurarak birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek adına önemli olduğunu vurguladı. Gökmeydan Mahallesi'nde düzenlenen iftarın yanı sıra, 75. Yıl, Emek, Gündoğdu, Kırmızıtoprak, Büyükdere ve Orhangazi mahallelerinde de benzer etkinlikler yapıldı.

Başkan Kurt, vatandaşlarla bir araya gelerek ramazanın manevi atmosferini paylaştı ve talep ve önerilerini dinledi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren mahalle sakinlerinin fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmeden karşıladı. Başkan Kurt, konuşmasında bu tarz programların ramazanın dayanışma ruhunu yansıtmak amacıyla düzenlendiğini ve bu geleneklerin süreklilik kazanmasını dilediğini belirtti. Ayrıca, yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşları bilinçli seçim yapmaya davet etti.

Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı'nda da sosyal yardım çalışmalarına devam ediyor. Her gün farklı mahallelerde bin kişilik iftar çadırları kurularak ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtılıyor. Belediye aşevleri aracılığıyla her gün iki öğün sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Başkan Kurt'un da katılacağı bir sonraki mahalle iftarı Ihlamurkent-Vadişehir Mahallesi'nde düzenlenecek.

#OdunpazarıBelediyesi #GökmeydanMahallesi #BaşkanKurt #iftarprogramı #ramazan #dayanışma #toplum #seçimler #sosyalyardım #ihtiyaçsahipleri #sıcakyemek #mahalleiftarı