-

Gözden kaçırmayın

Mersin'de Yenişehir Triatlonu Türkiye Kupası'nda Deniz Kuvvetleri'nden Sporcuların Altın Madalya BaşarısıMersin'de Yenişehir Triatlonu Türkiye Kupası'nda Deniz Kuvvetleri'nden Sporcuların Altın Madalya Başarısı

Eskişehir'de düzenlenen Ramazan ayı iftar buluşmaları, paylaşma ve yardımlaşma ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Eskişehir'in çeşitli noktalarında gerçekleşen bu anlamlı etkinlikler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Günyüzü ve İnönü ilçeleri başta olmak üzere Odunpazarı ilçesine bağlı Sevinç ve Ağapınar mahalleleri ile 71 Evler mahallesi sakinleri bir araya gelerek, binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. 71 Evler Eğitim Merkezi'nde düzenlenen iftar programları, kültürel etkinlikler ve toplumsal dayanışma faaliyetlerinin bir parçası oldu. Bu buluşmalar, Ramazan ayının manevi havasını pekiştirdiği gibi komşuluk ilişkilerini de güçlendirdi.

Etkinliklerde, gelenekselleşmiş iftar menülerinin yanı sıra farklı yaş gruplarından insanların birbirleriyle tanışma ve kaynaşma imkanı buldukları programlara da yer verildi. Eskişehir'de Ramazanın birleştirici etkisi her yıl olduğu gibi bu yıl da yemek masalarında ortaya çıkmaktadır.

Bu iftar buluşmaları, kültürel zenginliklerin ve toplumsal bağların ön plana çıktığı etkinliklerdir. Her yıl farklı mahallelerde düzenlenen bu etkinlikler, farklı bölgelerde yaşayan insanları bir araya getirerek Eskişehir'in sosyal hayatına değer katmaya devam etmektedir.