-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ASELSAN’ın Taşınabilir Erken İkaz Radar Sistemi (TEİRS) Teslimat Töreni'ne KatıldıMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler ASELSAN’ın Taşınabilir Erken İkaz Radar Sistemi (TEİRS) Teslimat Töreni'ne Katıldı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Türkiye'de yaklaşan yerel seçimler öncesinde bazı siyasi adaylar ve medya kuruluşlarının asılsız iddialarla kamuoyunda yanlış bir algı oluşturma girişiminde bulunduğunu eleştirdi. Şahin, RTÜK'deki görev ve atama süreçlerinin mevcut yasal düzenlemelere uygun olarak yapıldığının altını çizerek, bu atamalarda siyasi ya da bürokratik etkinin hiçbir rol oynamadığını vurguladı. Şahin, bu sürecin 30 yıldır usule uygun şekilde devam ettiğini belirtti.

Seçim sürecinde yaşanan tartışmalarda ortaya atılan anlamsız ithamlar ve itibar suikastı girişimlerine karşı duracaklarını ifade eden Şahin, kamuoyuna gerçekleri açıklama sorumluluğunu duyduğunu belirtti. Özellikle seçim dönemlerinde karşılaşılan bu tür yalan ve yanıltıcı bilgi akışlarına karşı RTÜK çalışanlarını ve kurumun itibarını korumaya devam edeceklerini söyledi.

#RTÜK #sözcü #seçimler #haber