-

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Dazkırı ilçesinde bulunan bir dizi tekstil ve gıda fabrikasını ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde, tekstil sektöründe faaliyet gösteren Gammateks ve Deniz Tekstil ile süt ürünleri üreten Karcı Süt, boya üreticisi Bulsan Boya ve ESTUZ fabrikaları yer aldı.

Milletvekili Olgun, ziyaretler kapsamında fabrika yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek, bölgedeki sanayinin güçlendirilmesi ve istihdamın artırılması için yapılan yatırımları desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, fabrika işletmecileri ve çalışanlarına gösterdikleri sıcak misafirperverlik ve nazik karşılamaları sebebiyle teşekkür etti.

Olgun, bölgenin ekonomik gelişimine katkı sağlayan tüm yatırımları ve bu yönde emek verenleri desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

#Afyonkarahisar #HakanŞerefOlgun #Dazkırı #Gammateks #DenizTekstil #KarcıSüt #BulsanBoya #ESTUZ #teşekkür #yatırım #istihdam #sanayi #ekonomi