Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ASELSAN’ın Taşınabilir Erken İkaz Radar Sistemi (TEİRS) Teslimat Töreni'ne KatıldıMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler ASELSAN’ın Taşınabilir Erken İkaz Radar Sistemi (TEİRS) Teslimat Töreni'ne Katıldı

Yaylabağı Kasabası’nda yeni yaptırılan bir camii ile alakalı bir iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre yeni yapılan cami için bağışlanan iki kamyon civarında ki odunlar ebatlanmak üzere komşu kasaba olan Kayıhan’da bir kereste işletmesine gönderilir. İşletme sahibinin hayır işi olması nedeniyle ebatlama işlemenin yarısından ücret almayacağını kalan kısmını da 20 Bin TL civarında bir ücrete kesebileceğini söylüyor. Pazarlığın bir bölümünde ise ilgili kişinin işletme sahibinden 60 bin TL civarında fatura istemesi üzerine işletme sahibinin “Hayır işinde şişirme fatura olmaz” diyerek bu talebi geri çevirdiği öğrenildi. 
İddianın devamında ise yüksek rakamlı fatura kestirilemeyen odunların Yaylabağı belediyesine ait olan bir kamyon ve kepçeyle Çayırbağ beldesinde bir keresteciye götürüldüğü ifade edildi. Kamuoyunda soru işaretlerine neden olan bu durumun sonrasında taşındığı iddia edilen odunların akıbetinin ne olduğu soru işaretlerini korurken yaylabağı belediyesinden konuya ilişkin bir açıklama beklenildiği bildirildi.