-

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Eskişehir'deki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, seçim çalışmalarını sürdürmek için yerel halkla doğrudan iletişim kuruyor. Şehir merkezindeki 2 Eylül Caddesi'nde kurulan stantta, Cumhur İttifakı adaylarını tanıtan broşürler dağıtılıyor. Parti üyeleri, büyük bir özveriyle ilke ve hedefleri hakkında bilgi veren broşürleri dağıtıyor.

MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin vurguladığı "istikrar ve hizmet" ilkesiyle hareket eden Eskişehir İl Teşkilatı, "uyumlu yönetimle umutlu geleceğe" sloganıyla seçim kampanyasında halkla buluşmayı hedefliyor. Parti, bu tür etkinliklerle şehrin farklı bölgelerinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek politikalarını ve vizyonlarını anlatıyor.

MHP bu çalışmalarla hem yerel seçimlerdeki gücünü artırmayı hem de vatandaşların desteğini kazanmayı amaçlıyor. Parti temsilcileri, vatandaşlarla samimi diyaloglar kurarak fikir alışverişinde bulunuyor ve toplumun düşüncesini belirlemede etkili oluyor. Politikalarını halkın taleplerine göre şekillendirerek halkın nabzını ölçme imkanı da sağlıyor.

#MHP #Eskişehir #seçimçalışmaları #siyaset