-

Gözden kaçırmayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik EttiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve beraberindeki heyet, Sultandağı ilçesinde yerel esnafla buluşmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ve belediye başkanlarının da katıldığı ziyaretlerde, CHP'nin desteklediği Belediye Başkan Adayı iş insanı Uçar Hurma da yer aldı.

Heyet, esnaf ziyaretleri esnasında bölge halkının sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Ayrıca ilçenin kalkınması ve gelişimi için önerilerde bulundu. Esnaf ve vatandaşların talepleri dikkate alınarak, bu taleplerin yerine getirileceği ifade edildi.

Parti yetkilileri, Sultandağı'nın potansiyelini maksimum seviyede kullanarak halkın yaşam kalitesini artırmayı ve ilçenin ekonomik açıdan daha güçlü bir konuma gelmesini amaçladıklarını vurguladı. CHP'nin bölgede daha fazla destek alarak, yerel yönetiminin güçlenmesini hedeflediği belirtildi.

#CHP #Afyonkarahisar #FarukDuhaErhan #Sultandağı #esnafziyareti #belediyebaşkanı #UçarHurma #kalkınma #gelişim #sorunlarçözülüyor