-

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Veysel Eroğlu'nun da eşlik ettiği bir program kapsamında yerel bir vakfı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında vakfın faaliyetleri ve yürüttüğü projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Menteş, vakfın misafirperverliği ve sıcak karşılaması için teşekkürlerini ifade ederek, karşılıklı iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Toplantıda ele alınan konular ve fikir alışverişleri, bölgenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlama amacı taşıyor.

Eski Bakan Veysel Eroğlu da yaptığı konuşmada, vakıfların toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın güçlendirilmesindeki rollerine dikkat çekti ve bu tür kurumların desteklenmesinin önemine değindi.

İl Başkanı Menteş ve Eski Bakan Eroğlu'nun bu ziyareti, yerel düzeydeki sivil toplum kuruluşları ile diyalogların sürdürülmesi ve aktif siyasi ilişkilerin güçlendirilmesi açısından dikkat çekici bulundu. Ziyaretin, ilerleyen dönemlerde karşılıklı iş birliği ve projelerin hayata geçirilmesine zemin hazırlayacağı öngörülüyor.

#AKParti #Afyonkarahisar #Haber #Siyaset #Vakıf #İşbirliği