-

Gözden kaçırmayın

Uşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandıUşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı

İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında çelenk sunma programının ardından Kaymakamımız Sayın Özlem KILIÇTÜRK ve protokol üyeleri, "Çanakkale Ruhumuzda Var" konulu hazırlanan Resim Sergisi'ni ziyaret etti.

Daha sonra Halil Öksüz İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'ndaki programa Kaymakamımız Sn. Özlem KILIÇTÜRK, Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, Şehit Aileleri ve Gazilerimiz katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan gösterilerin sunumu ile devam etti. Programda duygu dolu anlar yaşandı.

İlçemiz genelinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere yapılan törenle ödülleri verildi. Programın sonunda İlçe Kaymakamımız ilçe protokolünü ve programa katılanları sahneye davet ederek hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

#ÇanakkaleZaferi #18Mart #ŞehitleriAnmaGünü #Gazetecilik #Tören