-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser

2024 yılı için Verimlilik Artırıcı Proje (VAP) Destek Programı'nın başvuruları 15 Nisan itibarıyla başlıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen bu program, sanayi, bina ve hizmet sektörlerindeki verimlilik artırıcı projelere maddi destek sağlayacak.

Programın amacı, projelerin verimlilik açısından geliştirilmesi ve enerji kaynaklarının daha etkin bir şekilde kullanılmasıdır. Destek miktarı ise maksimum 1,5 milyon lira olarak belirlendi.

Uygulama, sanayi sektöründeki enerji tüketiminin azaltılması ve verimliliğin artırılması, binaların enerji verimliliği standartlarının yükseltilmesi ve hizmet sektöründe enerji etkinliğinin geliştirilmesine yönelik projeleri teşvik etmeyi hedefliyor.

Başvurmak isteyen şirketler ve girişimciler, başvurularını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın ilgili web sayfası üzerinden yapabilecekler. Programın detayları ve başvuru koşulları da aynı çevrimiçi platformda yer alacak.

Bu programın enerji kaynaklarımızın verimli kullanılmasına ve sürdürülebilir enerji hedeflerine katkı sağlaması hedefleniyor. Hem ulusal enerji verimliliği hedeflerine ulaşmayı hem de ekonomik kalkınmaya destek olmayı planlanıyor. #enerji #verimlilik #sürdürülebilirlik