-

Gözden kaçırmayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik EttiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik Etti

Yenilikler ve sürprizler yolda: İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Aydın, yerel bir gazetenin yazı işleri müdürüyle gerçekleştirdiği röportajda, kent için planladığı projeler ve vizyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kente yeni bir soluk getirmeye hazır olduğunu ifade eden Aydın, belediyecilik anlayışında yenilikler ve sürprizlerle dolu bir döneme işaret etti.

Aydın'ın açıklamalarına göre, Eskişehir'e odaklanan projeler, şehrin sosyal, ekonomik ve kültürel altyapısını güçlendirerek, yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kentin tarihi ve kültürel mirasını korurken, modern ihtiyaçlara cevap verecek şekilde gelişimine öncülük etmek temel amaçlar arasında yer alıyor.

İYİ Parti adayı, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğini, esnaf ve yerel işletmelerle düzenli diyalog halinde olacağını ve gençlerin, yaşlıların, engellilerin sesine kulak verecek politikalar geliştireceğini vurguladı.

Melih Aydın, Eskişehir'in potansiyelini en üst düzeye çıkaracak ve halkın yaşam standartlarını yükseltecek projeleri hayata geçirmek için sabırsızlandığını belirtti.

#İYİParti #MelihAydın #Eskişehir #BelediyeBaşkanı #Yenilikler #Sürprizler