-

Gözden kaçırmayın

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ilısu Barajı'nın Türkiye'nin ekonomisine sağladığı katkıları değerlendirdiTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ilısu Barajı'nın Türkiye'nin ekonomisine sağladığı katkıları değerlendirdi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirme amacıyla Pakistan'da bir dizi yardım faaliyetinde bulundu. Islamabad, Rawalpindi, Muzaffarabad ve Kotli şehirlerinde gerçekleştirilen bu etkinlikler kapsamında, ekonomik zorluklarla mücadele eden, terör olaylarından etkilenmiş ve toplumda dezavantajlı konumda bulunan aileler gözetildi. Bu çerçevede toplam 1000 aile, gıda paketlerinden oluşan yardımların dağıtımıyla desteklendi.

Bu yardım paketleri, Ramazan ayında ailelerin temel besin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanarak, onların bu müstesna ayı daha rahat geçirmelerine katkı sağlamayı hedefledi. TİKA'nın bu girişimi, iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirme ve paylaşmanın önemine vurgu yapmak için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

#TİKA #Pakistan #yardım #Ramazan #dayanışma #Paylaşma