-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, bölge ekonomisine ve istihdama katkı sağlaması beklenen yeni bir kağıt fabrikası yakında açılacak. Pİ Endüstri Kağıtçılık A.Ş. tarafından yürütülen yatırımın neredeyse tamamlandığı ve önümüzdeki 60 gün içinde üretime başlamayı planladığı bildirildi.

Fabrikanın faaliyete geçmesiyle birlikte Dinar ve çevre ilçelerden birçok kişiye iş fırsatları sunulacak. İlçenin genç nüfusuna istihdam sağlamak amacıyla yatırımcılar ve yetkililerin titizlikle hareket ettikleri ifade edildi. Yatırımcı şirkete, bölge halkının gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür edildi.

İş başvuruları için tarih belirlendi ve 18 Mart 2024'ten itibaren adayların başvurularını belediyenin yazı işleri birimine yapabilecekleri belirtildi. Bu gelişmenin, ilçenin sosyal ve ekonomik dinamiklerine olumlu bir katkı sağlaması ve gençlerin kariyerlerinde önemli bir adım olması hedefleniyor.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, projenin bölge halkı için hayırlı olmasını dileyerek, istihdam sağlanmasının önemine vurgu yaptı. Gençlerden bu fırsatı değerlendirmelerini ve inisiyatiflerini elden bırakmamalarını isteyen Belediye Başkanı, başvuruda bulunacak gençlere seslendi.

#Afyonkarahisar #Dinar #ekonomi #istihdam #kağıtfabrikası #yatırım