-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'dan Girişimcilik Destekleri ToplantısıAfyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'dan Girişimcilik Destekleri Toplantısı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) KOBİ Akademisi, üyelerine, kamu personeline ve öğrencilere yönelik eğitim programları sunuyor. 2018'den bu yana düzenlenen bu eğitimler, ilgi çekici ve faydalı içerikleriyle dikkat çekiyor.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, yapılan eğitimlerin önemi ve kapsamı hakkında bilgi verdi. 2024 yılında da uzman eğitmenler eşliğinde bir dizi eğitim programının planlandığını belirterek, bu programların ayda en az iki kez düzenlenmesi hedeflendiğini ifade etti. Eğitimlerin farklı kesimleri kapsayarak geniş bir kitleye ulaştığını ve etkilerinin artarak devam ettiğini vurguladı.

Eğitimlerin, ATSO'nun Youtube kanalı üzerinden yayımlandığı ve bu sayede fiziksel olarak katılamayanların da bilgilere erişebildiği belirtildi. Geçmişte düzenlenen 21 eğitim ve bilgilendirme toplantısına toplamda 717 kişinin katılmasının başarının bir göstergesi olduğu vurgulandı.

ATSO KOBİ Akademisi'nin ilk eğitimini, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan'ın verdiği bildirildi. Doğan'ın aile şirketleri ve yatırım tecrübelerini paylaştığı belirtildi. Ayrıca, afet ve acil durum yönetimi konusunda düzenlenen eğitimle işletmelerin afetlere nasıl hazırlıklı olmaları gerektiği konusunda faydalı bilgiler verildiği vurgulandı.

Başkan Serteser, eğitimlerin çeşitliliği ve kalitesiyle, alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirildiğini ve birçok değerli akademisyen ve iş insanının bu platformda bilgi paylaşımında bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, organizasyonların gerçekleştirilmesinde rol alan herkese ve destekleyen kurumlara teşekkür ettiği belirtildi.

Bu bağlamda, yeni eğitim yılının da aynı istikrar ve kalitede devam etmesi planlanıyor. ATSO'nun tüm üyeleri ve ilgili katılımcıları bu eğitimlere davet ediliyor. #ATSO #KOBİAkademisi #eğitim #Afyonkarahisar