-

Gözden kaçırmayın

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptıİran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptı

Türkiye'nin güneybatı sahil şeridindeki turizm cenneti Antalya'nın Demre ilçesinde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile ilgili kurumlar hızlı bir müdahalede bulundu. Bölgede kısa süreli paniğe sebep olan depremde herhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığı bildirildi.

Yerel saatle gerçekleşen depremin şiddeti ve merkez üssüyle ilgili detaylı bilgilere ve sonrasında yaşanan gelişmelere ekipler yakından takip ediyor. Ekiplerin hızlı harekete geçmesi ve alınan önlemler vatandaşlar arasında olası bir afet durumu korkusunu azalttı.

İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre, şu an itibariyle bölgede herhangi olumsuz bir durum bulunmamakta, saha taramaları devam ediyor ve vatandaşların güvenliği için gerekli önlemler alınmış durumda. Ayrıca, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi yanı sıra ülkenin afetlere karşı korunması için temennilerde bulunuldu.

Bu doğal afet sonrasında alınan tedbirler ve ekiplerin etkili müdahalesi, bölgedeki halkın can güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Depremin ardından bölgeden gelecek yeni haberler ve gelişmeler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edilecektir.

#Antalya #Deprem #Afet #Güvenlik