-

Gözden kaçırmayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik EttiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik Etti

Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) düzenlediği yerel yönetim proje tanıtım toplantısında partililer bir araya geldi. Toplantıda CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Çay Belediye Başkan Adayı Ali Selvi'nin belediyecilik projeleri kamuoyuna sunuldu.

İl Başkanı Erhan, yerel seçimlerin önemini vurgulayarak, projelerin Çay ilçesinin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağını belirtti. Aday Ali Selvi ise, kapsamlı projeleriyle ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını ifade etti ve yerel toplumun tüm kesimlerine hitap eden bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi.

CHP'nin 1 Nisan'da yapılacak seçimlerde Çay'da halkçı belediyeciliği öne çıkarmayı hedeflediği ve bu yönde seçim kazanmayı amaçladığı bildirildi. Parti örgütleri ve adaylar, seçim çalışmalarını halkla buluşmalar ve projelerini aktarmalar üzerine yoğunlaştırıyor.