-

Gözden kaçırmayın

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ilısu Barajı'nın Türkiye'nin ekonomisine sağladığı katkıları değerlendirdiTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ilısu Barajı'nın Türkiye'nin ekonomisine sağladığı katkıları değerlendirdi

Sandıklı Belediyesi çalışanlarına yönelik yapılan açıklama, belediye yönetiminin personel motivasyonunu ve refahını artırmaya yönelik atacağı adımları gözler önüne serdi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün ifadelerine göre, ekonomik istikrarını sağlamış olan belediye, bayram dönemlerine özel bir destek sağlayacak.

Dr. Çöl, 2024 yılından itibaren uygulanacak olan yeni uygulama çerçevesinde, tüm belediye personeline Ramazan ve Kurban Bayramları'nda ikramiye ödemesi yapılacağını duyurdu. Duyurulan plana göre, Ramazan Bayramı'nda 5 bin, Kurban Bayramı'nda ise yine 5 bin TL olmak üzere, 2024 yılı için toplamda 10 bin TL ikramiye ödenmesi öngörülmekte.

2025 yılında artış göstererek, her bir bayram için 7 bin 500 TL, toplamda ise 15 bin TL ve 2026 yılı için de Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 10 bin TL'lik ikramiyeler ile toplam 20 bin TL ikramiye dağıtımı planlanmakta. Başkan Çöl tarafından yapılan açıklamada, belediye çalışanlarına sağlık ve mutluluk dolu günlerde bu ikramiyeleri kullanmaları temennisi de dile getirilerek, gelişmenin "Hayırlı olsun" temennisi ile duyurulduğu bildirildi.

Bu adımın, belediye personelinin bayram dönemlerindeki maddi yükünü hafifletmeyi ve aynı zamanda personel memnuniyetini artırmayı amaçladığı belirtildi.