-

Gözden kaçırmayın

Uşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandıUşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarının kamu kurumlarının ilgili mercilerine doğrudan iletilmesini sağlamak, sorunlara hızlı çözümler bulmak ve vatandaşlarımızın devletle bağını daha da güçlendirmek adına her ay düzenli olarak yapılan 'Vatandaşla Buluşma Halk Toplantısı'nda sorun ve talepleri dinledi.

Toplantıda konuşan Sayın Valimiz, vatandaşlardan gelen istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlendiğini, kendilerine iletilen konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunduğunu söyledi.

Vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not alan Sayın Valimiz, toplantıda hazır bulunan ilgili kurum yetkililerine talimat vererek vatandaşlarımızın ilettiği sorun, şikayet ve taleplerin kanunlar çerçevesinde biran önce çözülmesini istedi.

Sayın Valimiz ile bire bir görüşerek sorunlarını doğrudan iletme imkanı bulan vatandaşlar ise sıkıntılarının çözümü noktasında uygulanan bu tür toplantıların çok faydalı olduğunu belirtti.

#ValilikHaberleri #VatandaşlaBuluşma #HalkToplantısı #Halklaİlişkiler #KamuHizmetleri #SorunÇözümü #HızlıÇözüm #DevletVatandaşİlişkisi #İlgiliMercilereİleti #ToplumsalKatılım