-

Gözden kaçırmayın

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ilısu Barajı'nın Türkiye'nin ekonomisine sağladığı katkıları değerlendirdiTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ilısu Barajı'nın Türkiye'nin ekonomisine sağladığı katkıları değerlendirdi

Afyonkarahisar İl Müftülüğü'ne bağlı bir heyet, ilçe ve kasaba ziyaretleri kapsamında önemli temaslarda bulundu. Heyet, çeşitli eğitim ve dini kurumları ziyaret etti ve personel toplantılarına katıldı. Ziyaretler sırasında inşaat aşamasında olan eğitim kurumlarının durumu değerlendirildi ve mevcut çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Heyet, özellikle yatılı Kur'an kurslarının gelişimine odaklanarak, bu kurslara devam eden öğrenciler için sunulan imkanlar ve eğitim kalitesi konusunda bilgi topladı.

Ziyaret edilen kurumlardan biri olan Sinanpaşa Kaymakamlığı ile yapılan görüşmelerde kamu hizmetlerinin koordinasyonu ve halka sunulan dini hizmetlerin iyileştirilmesi gibi konular ele alındı. İl Müftüsü İmamoğlu ve ekibi, il müftülüğünün faaliyetlerine dair değerlendirmelerde bulunarak, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin genişletilmesi ve iyileştirilmesi yönünde önerilerini paylaştı.

Öğle namazı sırasında cami ziyaretlerinde bulunan heyet, toplumu maneviyat ve din eğitimi konusunda bilgilendirmek amacıyla vaazlar verdi. İl Müftülüğü yetkililerinin ilçe ziyaretleri, bölgedeki dini eğitim ve hizmetlerin gelişimi açısından olumlu karşılanırken, il ve ilçe yetkilileri bu iş birliğinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

#Afyonkarahisar #İlMüftülüğü #din #eğitim #ziyaret #temas